Aloe Vera Gelly


Ingrijirea corpului cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Vera Gelly


Aloe Vera Gelly - Cod 061

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Vera Gelly

 

Aloe Vera GellyAloe Vera Gelly. Conform traditiei, Aloe Vera a fost intrebuintata de-a lungul vremurilor pentru tratarea leziunilor cutanate minore. In multe case, planta crescuta in ghiveci a fost pastrata ca prim-ajutor pentru arsuri. De aceea, gelul stabilizat de Aloe Vera - practic identic cu sucul din interiorul frunzei de aloe - poseda efect lubrefiant cert asupra celor mai sensibile epiderme.
Aloe Vera Gelly a fost special creat pentru aplicare topica in regiunea care necesita calmarea rapida a unor iritatii, refacerea, hidratarea si catifelarea initiala. Aloe Vera Gelly nu pateaza hainele, patrunde rapid in piele, avand textura de gel translucid ce contine agenti de hidratare si umectare. De-a lungul timpului, Aloe Vera a fost folosita pentru tratamentul arsurilor minore si pentru acordarea primului ajutor. De aceea, FOREVER LIVING PRODUCTS a conceput acest produs sub forma unui gel pentru aplicare topica, absorbtie completa si actiune calmanta, hidratanta, cicatrizanta.
Prin utilizarea sa au fost obtinute rezultate semnificative in multe afectiuni: arsuri, acnee, seboree, eczeme, psoriazis, impetigo; gelul translucid are proprietati calmante, antiinflamatorii si de combatere a infectiilor, fiind preferat de fizioterapeuti pentru ultrasonoterapie, dupa electroliza, de hair-stylisti pentru protectia scalpului inainte de vopsiri si ondulatii permanente. In dulapiorul din baie, in trusa de prim-ajutor, in bucatarie, in tabara, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind un tovaras ideal pentru pielea care are nevoie de ingrijire atenta.

Ingrediente:

- Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, glicerina, trietanolamina, carbomer, alantoina, acid ascorbic (vitamina C naturala), tocoferol(vitamina E naturala), alantoina.

Contine:

- 118 ml

Mod de folosire:

- Se va aplica o cantitate suficienta de Aloe Vera Gelly, numai pe pielea corect curatita in prealabil

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera