Informatiile magazinului

FBO Craciun Ioana 400.000.333.629
Romania

Suna-ne:
0733.048.538

comenzi@produsealoevera.ro

Produse aloe vera

Produse aloe vera - calitate exceptionala

Produse aloe vera - Gama de produse Forever Living Products va sta acum la dispozitie. Daca exista un lucru la care ne pricepem, acela este aloe vera.

Experti in aloe vera

De fapt, ne consideram experți in aloe vera. Ne mandrim ca suntem cei mai mari cultivatori de aloe vera din lume, precum si producatorii numarul unu mondial ai produselor pe baza de aloe vera. Pentru ca iubim aloe vera, tratam cele 50 de milioane de plante pe care le avem un pic diferit. Spre deosebire de competitorii nostri, care folosesc echipamente automatizate, aloea noastra este recoltata manual, iar gelul este în mod delicat separat de frunze, tot manual, in doar cateva ore de la recoltare, pentru a ne asigura ca la voi ajunge cel mai pur si mai proaspat gel de aloe, exact asa cum a fost conceput de natura.

Produsele noastre pe baza de aloe vera sunt primele care au primit sigiliul de aprobare al Consiliului Stiintific International pentru Aloe pentru continut si puritate. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care suntem Compania Aloe Vera.

Produse aloe vera Forever Living

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Aloe Ever-Shield Deodorant

Aloe Ever-Shield Deodorant

Pret 7,97 €
Aloe First

Aloe First

Pret 22,00 €
Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

Pret 16,55 €
Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Pret 25,76 €
Pasta de dinti Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel

Pret 8,52 €
Forever C9

Forever C9

Pret 116,79 €