Forever Pomesteen Power
  • Forever Pomesteen Power
  • Forever Pomesteen Power
  • Forever Pomesteen Power
  • Forever Pomesteen Power
  • Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power

27,19 €

Forever Pomesteen Power

* Produsul poseda aroma exotica, pe care toata lumea o va indragi
* Forever Pomesteen Power contine un amestec unic de sucuri si extracte de fructe
* Forever Pomesteen Power contine o gama larga de antioxidanti foarte puternici

Pentru maximum de aroma si efecte antioxidante, am adaugat nu unul, ci sapte fructe in aceasta bautura cu gust bogat. Datorita complexului de ingrediente, Forever Pomesteen Power abunda in polifenoli, xantone si vitamina C. Permite rodiei, perelor, mangostanului, zmeurei, murelor, afinelor si extractului din seminte de struguri sa-ti protejeze celulele, in timp ce tu savurezi o bautura delicioasa.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Antioxidantii sunt de o importanta vitala atunci cand vine vorba de pastrarea sanatatii noastre, din acest punct de vedere Forever Pomesteen Power corespunzand celor mai exigente cerinte in acest sens. CARO reprezinta un indicator care aratamasura in care un antioxidant este apt sa indeparteze efectele negative exercitate de catre radicalii liberi. Subliniem incat o data ca toate ingredientele regasite in Forever Pomesteen Power se afla in topul listei acestor valori, iar in fruntea listei se afla mangostanul si rodia.

Forever Pomesteen Power - sursa importanta de antioxidanti

Motivul pentru care sucul de rodie este foarte apreciat se datoreaza cantitatii mari de polifenoli antioxidanti, care este mai mare decat cea regasita in ceaiul verde, sucul de merisor, sucul de portocale sau vinul rosu. Se mai poate adauga si faptul ca sucul de rodie este o sursa importanta de vitamine, precum vitamina A, C, E sau de fier.

Foarte cunoscut si apreciat in Asia, magostanul se bucura de un renume important datorita in principal gustului sau deosebit, chiar si regina Victoria declarandu-l fructul sau preferat. Datorita continutului bogat in xantone, mangostanul se regaseste si in fruntea listei de valori CARO.

Forever Pomesteen Power va aduce bucuria de a consuma o multime de fructe exotice, aducand in plus si o gama larga de proprietati antioxidante.

Modul de utilizare Forever Pomesteen Power:

- Se recomanda ca inainte de folosire produsul sa se agite. Se vor consuma in jur de 30 ml in fiecare zi, preferabil inainte de masa. In vederea pastrarii calitatilor produsului, acesta se va pastra in frigider dupa desigilare, consumandu-se in totalitate in termen de 30 de zile. Daca ambalajul prezinta deteriorari, nu se va consuma. In plus, urmati instructiunile inscrise pe eticheta.

262
2019-10-01

Mod de prezentare

Bidon
473 ml
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)