Forever Active Boost X
  • Forever Active Boost X
  • Forever Active Boost X
  • Forever Active Boost X
  • Forever Active Boost X
  • Forever Active Boost X

Forever Active Boost X

2,86 €

Forever Active Boost X

*** Forever Active Boost X inseamna zero calorii, zero zahar si zero carbohidrati
*** Forever Active Boost X este alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de un imbold rapid de energie

Cu o aroma naturala, subtila, de merisoare delicioase, FAB X iti da energia de care ai nevoie, fara calorii, zahar sau carbohidrati. Este imbogatit cu vitamine, aminoacizi si electroliti, pentru un efect energizant imediat, dar si pe termen lung. Aceasta bautura contine Eleuterococcus senticosus, cunoscut si folosit de sute de ani pentru stimularea energiei.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Forever Active Boost X o foarte sanatoasa alternativa pentru aceia dintre noi care prefera sa consume bauturi energizante. Forever Active Boost X se remarca prin extraordinarul sau continut de electroliti si aminoacizi, vitamine, avand in acelasi timp zero calorii, zero carbohidrati si zero zahar.

Forever Active Boost X – zero zahar, zero calorii

Stim cu totii ca adesea se intampla sa ne dorim sa avem mai multa energie pentru realizarea scopurilor pe care ni le-am propus, timpul fiind de departe cea mai importanta resursa de care dispunem. In acest sens, un nivel al energiei satisfacator, ne poate ajuta sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus. Tocmai in acest scop a fost creat si conceput Forever Active Boost X, dar si pentru a va ajuta sa va mentineti sanatosi si in forma, bucurandu-va pe parcusrsul zilei de gustul grozav si beneficiile cu care produsele Forever Living Products v-au obisnuit.

Ingredientul pricipal al produsului este guarana, responsabil in cea mai mare parte de energia furnizata de produs, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Pentru ca noi toti avem nevoie de un plus de energie din cand in cand, Forever Active Boost X este alternativa cea mai sanatoasa pe care o avem la dispozitie.

Mod de utilizare Forever Active Boost X:

- A se agita usor inainte de folosire;
- Se va consuma o singura cutie in fiecare zi, preferabil dupa racire.

440
2019-10-01

Mod de prezentare

Doza
250 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)