• Nou
Forever Lite Ultra Chocolate
  • Forever Lite Ultra Chocolate
  • Forever Lite Ultra Chocolate
  • Forever Lite Ultra Chocolate
  • Forever Lite Ultra Chocolate

Forever Lite Ultra Chocolate

25,02 €

Forever Lite Ultra Chocolate

* Supliment alimentar proteic cu zahar si indulcitori 

Arome naturale si proteine vegetale, disponibile in doua variante delicioase: ciocolata si vanilie. Cate un shake baut la micul-dejun si la cina iti furnizeaza 100% din DZR a 18 vitamine si minerale. Cu 24 g de proteine / portie, acest shake gustos iti va completa perfect dieta si stilul de viata

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Forever Lite Ultra Chocolate, produs ideal pentru a va sustine motivatia de a avea o greutate ideala, are o aroma delicioasa de vanilie, fiind rezultatul unui amestec brevetat menit a furniza simultan aminoacizi, minerale si vitamine.

Forever Lite Ultra Chocolate – un produs delicios

Forever Lite Ultra Chocolate este un produs foarte versatil ce poate fi intotdeauna la indemana dumneavoastra, menit a substitui o masa pe zi atunci cand sunteti in imposibilitatea de a servi o masa adecvata. In acest fel, va veti putea feri de mancarea de tip fast-food, stiindu-se consecintele ce rezulta din consumul regulat din aceste feluri de mancare. Lite Ultra Chocolate contine 15 doze.

Mod de administrare Forever Lite Ultra Chocolate:

- Se va mixa o singura masura din produs, ce contine aproximativ 25 de grame, cu circa 300 ml fie de lapte degresat, fie de o alta bautura care este pe gustul dumneavoastra (ex. apa sau lapte de soia). In functie de preferintele fiecaruia, se pot zdrobi bucati de gheata sau de fructe, rezultand astfel o bautura delicioasa. Pentru a beneficia de toate proprietatile produsului, Lite Ultra Chocolate se va pastra numai la temperatura camerei, in locuri uscate si bine inchise;
- A nu se consuma Lite Ultra Chocolate daca ambalajul acestuia este fie deteriorat fie rupt;
- Lite Ultra Chocolate este un supliment alimentar si nu trebuie folosit in locul unei diete sanatoase si variate. Nu se recomanda a se depasi doza recomandata zilnica si nu se va lasa la indemana copiilor mici.

471
2019-10-01

Mod de prezentare

Masa neta
375 GR.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)