• Nou
Sampon Aloe Jojoba Shampoo Forever
  • Sampon Aloe Jojoba Shampoo Forever
  • Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo

22,09 €

Aloe Jojoba Shampoo

* Aloe Jojoba Shampoo este samponul din aloe vera ideal pentru toate tipurile de par
* Samponul Aloe Jojoba Shampoo poseda un pH echilibrat
* Samponul NU contine sulfati
* Cele 3 uleiuri naturale din formula Aloe Jojoba Shampoo calmeaza scalpul

O formula noua! In loc sa se bazeze exclusiv pe agentii spumanti artificiali, ingredientul nostru preferat, gelul de aloe, contine saponine naturale care ajuta la crearea unei spume delicate. Jojoba ofera un efect de keratinizare care stimuleaza culoarea si stralucirea naturala a parului. Aceste ingrediente indeparteaza reziduurile de grasime de pe par si in acelasi timp calmeaza scalpul.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Formula perfecta pentru toate tipurile de par, cu ingrediente extrem de puternice! In loc sa ne bazam exclusiv pe agentii spumanti artificiali, ne-am concentrat pe ingredientul nostru preferat: aloe vera, ce contine saponine naturale, care produc o spuma delicata.

Aloe Jojoba Shampoo - aloe vera si ulei de jojoba pentru ingrijirea parului

O alta vedeta a acestei formule este jojoba, care confera parului un efect de cheratinizare, punandu-i in evidenta culoarea si stralucirea naturala. Stim ca ingrijirea scalpului este la fel de importanta ca ingrijirea parului, de aceea ne mandrim ca Aloe Jojoba Shampoo contine Forever Essential Oils Lavender, care ii confera o aroma placuta, confera stralucire parului si sustine sanatatea scalpului.

Ultimul ulei din formula Aloe Jojoba Shampoo este unul extrem de bogat. Uleiul de macese este singurul ulei vegetal care contine vitamina A, plus cantitati importante de vitamina C. Uleiul de macese ajuta la mentinerea hidratarii scalpului. Aceste ingrediente indeparteaza chiar si cele mai "incapatanate" urme ale produselor de styling, calmand in acelasi timp scalpul. Fii gata pentru un par usor de coafat, puternic si sanatos, care va intoarce si mai multe capete!

Mod de utilizare Aloe Jojoba Shampoo:

- Aloe Jojoba Shampoo se va aplica pe parul umed, masandu-se intr-un mod delicat pentru a forma o spuma abundenta, dar si pentru stimularea scalpului. Dupa acest pas, se va clati cu apa din abundenta. Acest proces se va repeta daca este nevoie pentru a avea un par perfect curat.

521
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
296 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)