• Nou
Aloe Hand Soap
  • Aloe Hand Soap
  • Aloe Hand Soap
  • Aloe Hand Soap
  • Aloe Hand Soap
  • Aloe Hand Soap
  • Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap

17,07 €

Aloe Hand Soap

* Aloe Hand Soap se remarca prin formula sa hidratanta
* Aloe Hand Soap contine o serie de agenti naturali de curatare
* Aloe Hand Soap NU contine parabeni

Nou si imbunatatit, Aloe Hand Soap iti ofera o experienta relaxanta la fiecare utilizare. Obtinut din 100% gel stabilizat de aloe vera si agenti naturali de curatare, aceasta formula fara parabeni si cu extracte din fructe iti lasa pielea fina si hidratata.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Aloe Hand Soap, foarte apreciat deopotriva atat de catre copii dar si de catre persoanele adulte, este un sapun lichid a carui formula exceptionala are la baza aloe vera, sapun ce poseda proprietati non-iritante si hidratante. Aloe Hand Soap se poate folosi atat pentru igiena fetei cat si pentru igiena mainilor. Pentru ca sapunul lichid Aloe Hand Soap se bazeaza in principal pe gelul stabilizat de aloe vera inseamna ca este capabil sa curete epiderma fara a o usca, fiind si foarte usor de folosit. Aloe Hand Soap produce din abundenta spuma usor parfumata, foarte placuta, care se poate indeparta cu foarte mare usurinta, lasand in urma sa o piele moale, matasoasa, supla si curata. In vreme ce alte produse similare sau sapunurile solide produc cel mai adesea iritatii, folosind Aloe Hand Soap nu veti avea parte niciodata de asa ceva.

Aloe Hand Soap – formula hidratanta ce NU contine parabeni

Copii vor fi incantati sa foloseasca acest produs, pentru ca Aloe Hand Soap nu va irita ochii, fiind pe deasupra si biodegradabil. Aloe Hand Soap are un pH controlat cu o actiune delicata, din acest motiv putandu-se utiliza pentru toaleta de zi cu zi a fetei, corpului si mainilor. Aloe Hand Soap se poate utiliza si de catre persoanele ce poseda o epiderma sensibila sau diverse iritatii. Produsul se prezinta intr-o forma moderna, cu un ambalaj de tip flacon-dozator, discret parfumat, fiind foarte usor de folosit, ceea ce in transforma intr-un produs ideal a fi folosit de catre intreaga familie.

Mod de utilizare Aloe Hand Soap:

- Fiecare apasare a mecanismului va elibera o cantitate mica din produs, de preferat in palmele umezite. O curatire eficienta a mainilor, fetei sau corpului presupune formarea unei spume din abundenta, spuma ce se va indeparta foarte usor cu apa calduta, urmand ca epiderma sa se usuce prin tamponare cu un prosop moale

523
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
473 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)