• Nou
Forever-Aloe-MPD-2X-Ultra
  • Forever-Aloe-MPD-2X-Ultra
  • Forever Aloe MPD 2x Ultra
  • Forever Aloe MPD 2x Ultra
  • Forever Aloe MPD 2x Ultra

Forever Aloe MPD 2x Ultra

26,90 €

Forever Aloe MPD 2x Ultra

* Forever Aloe MPD 2x Ultra - detergent universal concentrat cu aloe vera
* Forever Aloe MPD 2x Ultra NU contine fosfor
* Actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele
* Prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Detergent biodegradabil concentrat, cu multiple intrebuintari – ideal atat pentru spalarea rufelor, cat si pentru curatarea pardoselilor, a bailor, gresiei si faiantei, a covoarelor si chiar a vaselor. Formula sa este extrem de concentrata, de aceea e nevoie uneori de numai cateva picaturi pentru a duce treaba la bun sfarsit. Nu contine fosfor si este biodegradabil.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Forever Aloe MPD 2X are in centrul formulei sale aloe vera, ceea ce il face un detergent sigur, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator. Pentru ca zi de zi folositi diversi detergenti, se dovedeste a fi si mult mai comod, dar si mai economic sa utilizati un singur produs, conceput pentru  a curata deopotriva atat vesela, lenjeria, obiectele sanitare, dar si pardoseala. De aici se poate concluziona ca Forever Aloe MPD 2X este un produs economic, dar in acelasi timp si foarte eficient.

Forever Aloe MPD 2X – detergent universal concentrat

Forever Aloe MPD 2X se prezinta sub forma lichida si concentrata, produsul creat de catre Forever Living Products avand multiple intrebuintari, precum realizarea curateniei in casa (covoare, pardoseli, obiecte sanitare si cazi de baie, etc…), dar si pentru spalarea lenjeriei de exemplu. Formula Forever Aloe MPD 2X este capabila sa exercite o actiune sigura pentru indepartarea impuritatilor de orice fel, a petelor si a grasimilor, fara a afecta intr-un fel sau altul suprafata obiectelor. Si pentru ca Forever Aloe MPD 2X poate sa inlocuiasca mai multe tipuri de detergenti, acesta va realiza importante economii pentru utilizatorii sai.

Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor

Produsul Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor, fapt care il face prietenos cu mediul inconjurator. Daca luam in calcul alti detergenti, surfactantii cationici si cei anionici regasiti in produsul Forever Aloe MPD 2X sunt biodegradabili, ceea ce inseamna ca produsul nu este agresiv cu mediul inconjurator. La baza produsului nu se afla o formula abraziva, iar in compozitia sa se afla gel stabilizat de aloe vera care catifeleaza hainele si mainile.

Modul de utilizare Forever Aloe MPD 2X:

- Pentru a spala rufele se recomanda a se folosi in jur de 30 ml din produs; daca va confruntati cu pete dificile, aplicati direct pe pata putin detergent, apoi lasa sa se inmoaie;
- Pentru curatirea obiectelor de uz casnic, cu mar fi gresia, faianta, covoare (inclusiv pe cele de masina), cazi de baie, etc, se folosesc aproximativ 60 de ml care se vor dilua in 4 litri de apa, iar solutia rezultata se va utiliza conform dorintelor

307
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
946 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)