• Nou
Forever Hand Sanitizer
  • Forever Hand Sanitizer
  • Forever Hand Sanitizer
  • Forever Hand Sanitizer
  • Forever Hand Sanitizer
  • Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer

3,86 €

Forever Hand Sanitizer

* Forever Hand Sanitizer este capabil sa distruga 99,99% dintre microbi;
* Forever Hand Sanitizer poseda un miros placut de lamaie si lavanda

Se estimeaza ca aproximativ 80% dintre infectii sunt transmise prin intermediul mainilor. Este foarte usor sa-ti pastrezi mainile curate cu Forever Hand Sanitizer, special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Ambalat ca sa incapa perfect in rucsacul de sport sau in geanta, Forever Hand Sanitizer nu doar distruge microbii, ci iti lasa mainile hidratate, datorita gelului de aloe vera si mierii din compozitie.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Forever Hand Sanitizer este un dezinfectant de maini cu o formula noua ce se bazeaza in primul rand pe proprietatile gelului de aloe vera, ideal pentru a-l folosi daca va doriti ca sanatatea dumneavoastra si a familiei sa fie aparata cat mai bine, mai ales ca dusmanii cei mai mari sunt chiar cei pe care nu ii puteti vedea. Daca sunteti o persoana / familie activa pregatita oricand sa realizeze o multime de contacte cu lumea din jur, trebuie sa fiti atenti si la posibilitatea de a intra in contact cu o multime de microbi.

Forever Hand Sanitizer distruge pana la 99,9% microbii

Forever Hand Sanitizer care contine pe langa gelul stabilizat de aloe vera si miere de albine  a fost conceput pentru a realiza distrugerea a 99,99% dintre microbi. Gelul stabilizat de aloe vera din compozitia Forever Hand Sanitizer indeplineste un rol calmant, in vreme ce mierea de albine are efecte hidratante, totul pentru curatarea, dezinfectarea, catifelarea si hidratarea pielii. Pe deasupra, Forever Hand Sanitizer mai vine si cu un miros foarte placut de lavanda si lamaie, care face produsul sa fie de-a dreptul incantator. Produsul se prezinta sub forma unui flacon continand 60 ml, avand in plus o forma ideala pentru a putea fi mereu la indemana oriunde v-ati afla.

Daca ar fi sa spunem lucrurile direct si pe nume, persoanele active nu au cum sa evite potentialele contacte microbiene, insa este la indemana oricui sa scape de intr-un mod rapid si sigur de microbi daca folosesc Forever Hand Sanitizer.

Asadar, aveti toate motivele sa stati linistiti de acum incolo, pentru ca o sticluta mica din Forever Hand Sanitizer va scapa de orice griji de acest fel, daca folositi Forever Hand Sanitizer totul va fi in regula.

Mod de utilizare Forever Hand Sanitizer:

- umeziti bine mainile cu Forever Hand Sanitizer, apoi frecati-le energic una de cealalta, pana la evaporarea completa a produsului.
- copiii de varsta prescolara (sub 6 ani) necesita supraveghere in timpul folosirii sale.
- produsul se va folosi strict pentru uz extern;
- produsul se va feri de flacara sau foc, deoarece este inflamabil;
- nu se va aplica produsul in ochi sau in apropierea acestora; in cazul unui contact accidental, ochii se vor clati cu apa din abundenta;
- se va evita contactul cu pielea lezata;
- se va sista utilizarea produsului si se va solicita sfatul medicului in cazul aparitiei unor iritatii sau eruptii cutanate;

318
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
59 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (1)
Nota