Aloe Activator
  • Aloe Activator
  • Aloe Activator
  • Aloe Activator
  • Aloe Activator

Aloe Activator

14,44 €

Aloe Activator

* Aloe Activator este ideal in rutina zilnica de ingrijire a tenului
* Aloe Activator contine peste 98% gel stabilizat de Aloe vera
* Produsul este un exceptional agent de curatare si hidratare cutanata
* Aloe Activator improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea

Aloe Activator este un agent de hidratare unic, in forma lichida, cu un continut de peste 98% gel de aloe vera. Aceasta formula simpla foloseste puterea aloei vera pentru a calma pielea si a-i conferi prospetime chiar de la prima atingere. Concentratia ridicata de aloe din aceasta formula unica face din Aloe Activator completarea ideala a rutinei zilnice de ingrijire a tenului.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Aloe Activator, un produs cu totul si cu totul exceptional contine alantoina si gel stabilizat de aloe vera, fiind un factor de regenerare celulara si crestere. Un deosebit agent de hidratare, in compozitia produsului Aloe Activator se regasesc aminoacizi, enzime si polizaharide. Acesta este unul dintre motivele pentru care Aloe Activator este fluidul ideal pentru a va pregati o masca faciala cu Facial Contour Mask Powder, cu efecte de refacere, hidratare. Masca va indeparta celulele moarte si va evidentia straturile noi celulare, aducand tenului un aspect luminos si intinerit. pH-ul echilibrat este un alt atu al produsului Aloe Activator, usor acid (4,5), facand astfel produsul sa poata fi aplicat chiar si in jurul ochilor. Despre Aloe Activator se mai poate adauga ca este produsul cu cea mai mare concentratie de aloe vera din randul produselor Forever Living Products.

Aloe Activator – ingrijirea tenului la superlativ cu aloe vera

Aloe Activator este un produs polivalent, el repezentand in plus componenta de baza a trusei Aloe Fleur de Jouvence. Aloe Activator este deosebit de eficient in ceea ce priveste curatarea profunda a pielii, obtinerii unui efect astringent si redarii senzatiei de prospetime, nefiind nevoie decat de un tampon de vata bine imbibat in produs.

Modul de utilizare Aloe Activator:

- Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon de vata aplicat pe zona dorita.

612
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
130 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)