Aloe Propolis Creme
  • Aloe Propolis Creme
  • Aloe Propolis Creme
  • Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme

22,00 €

Aloe Propolis Creme

* Aloe Propolis Creme confera catifelare pielii
* Aloe vera si propolisul ofera o excelenta hidratare cutanata
* Aloe Propolis Creme combina calitatile plantei aloe vera cu ale propolisului

Este un produs Forever emblematic si foarte apreciat, deoarece conţine doua ingrediente pe care le iubim: aloe vera si propolis. Propolisul este o rasina folosita de albine pentru a-si proteja stupul. Mai importanta decat un stup, pielea ta are nevoie de protecţie si de o bariera naturala care sa-i pastreze hidratarea. Are o textura onctuoasa, densa, bogata în extracte vegetale, precum si în vitaminele A si E.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Cele mai importante ingrediente regasite in Aloe Propolis Creme sunt gelul stabilizat de aloe vera, propolisul, alantoina, vitamina E, beta-carotina, completate toate dintre acestra de extractul de musetel si tataneasa.

Aloe Propolis Creme - hidratare cutanata exceptionala

Daca ar fi ne gandim la toate calitatile exceptionale ale produsului Aloe Propolis Creme, ne punem pe buna dreptate intrebarea cine in afara de Forever Living Products ar putea realiza un asa produs? Experienta pe care compania o are ca lider mondial in cultivarea si prelucrarea plantei aloe vera, alaturi de beneficiile pe care propolisul le are pentru sanatate au facut posibila realizarea unui astfel de produs. Aloe Propolis Creme este o crema ideala pentru hidratarea pielii si refacerea acesteia, lucru datorat in principal gelului stabilizat de aloe vera, proprietatile sale fiind completate de cele ale propolisului si ale altor plante folosite din timpuri stravechi pentru ingrijirea sanatatii sau pentru infrumusetare. Un astfel de exemplu este musetelul, de care suntem incredintati ca toata lumea a auzit si care are foarte vechi intrebuintari devenite traditionale. Vitaminele A si E vin si ele sa completeze formula exceptionala a cremei Aloe Propolis Creme, cu efecte puternice pentru refacerea cutanata si pentru hidratare. Sanatatea pielii va fi astfel pe deplin protejata de catre Aloe Propolis Creme, pastrandu-i tonicitatea si textura adecvata.

Mod de utilizare Aloe Propolis Creme:

- Aloe Propolis Creme se va aplica pe zona dorita numai dupa curatarea acesteia in prealabil;
- Crema se va aplica ori de cate ori este nevoie.

051
2019-10-01

Mod de prezentare

Masa neta
113 GR.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)