Aloe Moisturizing Lotion
  • Aloe Moisturizing Lotion
  • Aloe Moisturizing Lotion
  • Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion

16,55 €

Aloe Moisturizing Lotion

* Aloe Moisturizing Lotion - crema hidratanta pentru fata si corp
* Excelenta crema de maini
* Aloe Moisturizing Lotion prezinta o textura onctuoasa

Aceasta lotiune cu textura catifelata face mai mult decat sa hidrateze. Contine colagen si elastina pentru a mentine echilibrul pH-ului si o piele moale, catifelata si elastica. Este un produs versatil, ce poate fi utilizat atat pe zonele cu probleme, cat si pe întregul corp si chiar ca baza de machiaj. Vitamina E, uleiurile si extractul de musetel ajuta la rehidratare si mentin echilibrul pH-ului, pastrand pielea matasoasa, moale si catifelata.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Cu Aloe Moisturizing Lotion ingrijorarea cu privire la deshidratarea pielii dispare ca prin minune. Se intampla adesea sa observam ca dupa lunile friguroase de iarna, pielea noastra isi pierde din tonus. Problema aceasta apare din mai multe motive, cele mai importante le enumeram aici: se intampla adesea ca in anotimpul rece sa nu consumam suficiente alimente proaspete, legume si fructe in stare naturala, dar si din motiv ca frigul ne face sa devenim mai sedentari. Din acest ultim motiv, nu ne plimbam, nu mai facem miscare aproape deloc, obisnuim sa folosim diverse mijloace de transport in comun sau proprii, folosim lifturi sau scari rulante, etc.. Acestea sunt cauzele cele mai frecvente pentru care pielea devine lipsita de elasticitate, imbatranita sau terna.

Aloe Moisturizing Lotion este si o excelenta crema de maini

Din fericire, pentru aceste lucru neplacute, Forever Living Products are solutia: Aloe Moisturizing Lotion. Problema sa va rezolva cat ai spune “Aloe Moisturizing Lotion”, datorita ingredientelor ei perfecte pentru ingrijirea pielii: gelul stabilizat de aloe vera, agenti umectanti exceptionali si agenti hidratanti. Regasiti in formula Aloe Moisturizing Lotion, colagelul si elastina iti vor rasfata pielea in adevaratul sens al cuvantului, redandu-I elasticitatea, aspectul catifelat si moale.

Nu trebuie decat sa aplicati Aloe Moisturizing Lotion dupa fiecare imbaiere sau dupa fiecare dus, pe pielea usor umeda, pentru a facilita absorbtia. Efectele pozitive ale cremei nu se opresc numai la cele enumerate anterior, folosind Aloe Moisturizing Lotion crema isi aduce o contributie importanta in ameliorarea efectelor poluarii si a agresiunii factorilor de mediu. Suntem convinsi ca pielea dumneavoastra o va iubi si veti deveni mult mai increzatori in propria persoana, atunci cand veti iesi la iarba verde sau la plaja.

Mod de utilizare Aloe Moisturizing Lotion:

- Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj pana la completa sa absorbtie. Daca se foloseste ca baza de machiaj este recomandabil sa ramana pe piele o pelicula fina de produs

063
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
118 ML.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)