Forever Marine Mask
  • Forever Marine Mask
  • Forever Marine Mask
  • Forever Marine Mask

Forever Marine Mask

25,00 €

Forever Marine Mask

* Forever Marine Mask ofera simultan curatare si hidratare profunda
* Crema Forever Marine Mask contine minerale marine alaturi de aloe vera
* Crema este usor de aplicat, ideala pentru ingrijirea tenului

Cand iti simti tenul uscat si iritat, indiferent ca este din cauza factorilor de mediu, unei zile lungi sau vremii neprielnice, alege Forever Marine Mask. Bogata in cele mai puternice ingrediente marine, precum extractul de alge, cu numerosi compusi bioactivi, aceasta masca este intens hidratanta. In plus, am imbogatit produsul cu aloe vera, miere de albine, rozmarin si castravete.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Forever Marine Mask este gandit pentru a asigura simultan atat curatirea foarte profunda a tenului, cat si normalizarea aspectului acestuia, datorita continutului bogat in minerale marine extrase din alge (vareh) ideale pentru completarea actiunii curative si hidratante, dar si a celorlalte elemente continute precum aloe vera, mierea de albine si a extractului de castravete.

Forever Marine Mask asigura hidratarea si curatirea profunda a pielii

Masca Forever Marine Mask este foarte usor de aplicat, actionand in profunzimea pielii pentru a-l revitaliza si a-i conferi prospetime tenului dumneavostra. Avem toate motivele sa credem ca ca veti indragosti de aceasta minunata masca, iar tenul dumneavostra va reactiona pozitiv la toate ingredientele de o calitate exceptionala prezente in Forever Marine Mask.

Ingredientele majore prezente in Forever Marine Mask: Gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, apa demineralizata, extract de alge marine, miere de albine, vitamina E naturala, extract de rozmarin, parfum, acid ascorbic.

Mod de utilizare Forever Marine Mask:

- Masca Forever Marine Mask se va aplica dupa ce tenul a fost in prealabil curatat/demachiat, intr-un strat generos pentru a acoperi in totalitate fata, pe o directie catre exterior si in afara, evitandu-se contactul cu ochii. Pentru a obtine rezultate de exceptie se recomanda aplicarea ei de doua ori pe saptamana;
- Masca Forever Marine Mask va ramane aplicata circa 15-20 de minute necesare uscarii, iar apoi va fi indepartata cu apa calduta, si fata se va tampona cu un prosop moale.

234
2019-10-01

Mod de prezentare

Masa neta
113 GR.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)