Forever Epiblanc
  • Forever Epiblanc
  • Forever Epiblanc
  • Forever Epiblanc
  • Forever Epiblanc

Forever Epiblanc

22,18 €

Forever Epiblanc

* Forever Epiblianc poseda o actiune delicata de uniformizare a coloratiei pielii
* Forever Epiblianc reda luminozitate chipului
* Reduce aspectul petelor brune

Chiar daca nu-ti dezvalui varsta, pielea poate vorbi in locul tau. Culoarea neuniforma sau petele mai inchise la culoare pot face pielea sa arate mai batrana decat este in realitate. Acum iti poti imbunatati aspectul tenului si chiar uniformiza culoarea pielii. Gelul nostru stabilizat de aloe vera este baza acestei formule, care mai contine vitamina E si alte extracte vegetale renumite.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Eficienta maxima a produsului se va obtine printr-o aplicare directa, localizata acolo unde au aparut petele brune, tulburari de coloratie sau alte imperfectiuni estetice. O recomandare ar fi ca pe parcursul zilei sa se foloseasca un produs cu factor de protectie solara, cum ar fi de exemplu Aloe Sunscreen.

Forever Epiblanc reduce aspectul petelor brune

Ingredientele majore prezente in Forever Epiblanc sunt gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, arbutina, apa demineralizata, extract obtinut din Rumex occidentalis, parfum si vitamina E naturala.

Mod de folosire Forever Epiblanc:

- Forever Epiblanc se aplica atat dimineata cat si seara, pe pielea curata in zonele in care doriti sa ameliorati aspectul patat al tenului si sa-l hidratati concomitent. Asa cum am precizat anterior, se recomanda ca pe parcursul zilei sa folositi si o crema cu factor de protectie solara

236
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
28.3 GR.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)