Forever Aloe Scrub
  • Forever Aloe Scrub
  • Forever Aloe Scrub
  • Forever Aloe Scrub
  • Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub

17,46 €

Forever Aloe Scrub

* Exfoliant natural pentru fata si corp
* Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta
* Actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica

Spre deosebire de alte produse similare, care folosesc ingrediente foarte abrazive precum seminte zdrobite, samburi de fructe sau mici particule din plastic, noi utilizam microsfere solide din ulei de jojoba, care actioneaza prin masaj delicat asupra tenului. Astfel indeparteaza celulele moarte si evidentiaza un ten regenerat, radios. Atat de delicat incat il poti folosi zilnic, acest scrub inlatura reziduurile care blocheaza porii si reda pielii aspectul catifelat.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Ingredientele naturale prezente in compozitia produsului Aloe Scrub contribuie la ameliorarea procesului de reinnoire a celulelor, protejand in acelasi timp epiderma in comparatie cu alte exfoliante sintetice ce prezinta si actiuni deshidratante. De aici se poate trage concluzia ca Aloe Scrub este ideal pentru e exfoliere delicata a celulelor moarte, dar si a resturilor de celule moarte care astupa porii. Folosind Aloe Scrub, chiar si in cazurile tenurilor terne, acestea vor capata un aspect, radios si luminos.

Mod de utilizare Aloe Scrub:

- Produsul se aplica pe epiderma umezita in prealabil, dupa care se maseaza usor, timp de 2-3 minute. Se recomanda sa se evite zona ochilor, iar indepartarea resturilor de crema se face prin clatire din abundenta cu apa, si se usuca prin tamponare cu un prosop moale si curat.

238
2019-10-01

Mod de prezentare

Volum net
99 GR.
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)