• Nou
Forever Royal Jelly
  • Forever Royal Jelly
  • Forever Royal Jelly
  • Forever Royal Jelly
  • Forever Royal Jelly
  • Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly

33,62 €

Forever Royal Jelly

* Forever Royal Jelly este unul dintre cele mai complete alimente
* Usor absorbabil si asimilabil
* Nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali

Forever Royal Jelly este destinat „capetelor incoronate”. Considerat hrana exclusiva a reginei stupului, se crede ca laptisorul de matca este responsabil pentru longevitatea acesteia, ea traind de 50 de ori mai mult decat albinele lucratoare. In plus fata de rolul sau in mentinerea longevitatii, studiile au aratat ca laptisorul de matca poate stimula functionarea creierului si a sistemului imunitar si contribuie la mentinerea in limite normale a nivelului de zahar si colesterol din sange.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor. Aceasta secretie este amestecata cu enzime pentru a deveni "super-alimentul" destinat hranirii albinelor ce urmeaza sa devina regine. De fapt, laptisorul de matca va fi singura hrana a reginelor de-a lungul intregii lor vieti reproductive, acestea fiind capabile sa depuna pana la 3.000 de oua pe zi timp de 6 ani. Albinele lucratoare ce se hranesc numai cu miere traiesc doar 4 - 6 saptamani.

Forever Royal Jelly - laptisor de matca

Laptisorul de matca contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. O componenta importanta este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidratilor si anumitor hormoni. Laptisorul de matca contine toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si cantitati importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, fiind totodata si o sursa de acid nucleic.

Laptisorul de matca are un continut foarte ridicat de proteine.

Laptisorul de matca oferit in produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens desertice, ce prezinta conditii ideale de mediu pentru stupi. Imediat dupa colectarea din stupi, laptisorul de matca este racit rapid pana la congelare, pentru a se elimina surplusul de apa fara a afecta vitaminele, mineralele, enzimele si co-enzimele din compozitia sa.

Mod de utilizare Forever Royal Jelly:

- Se vor consuma 1 pana la 3 tablete in fiecare zi, preferabil cu 30 de minute inainte de masa, sublingual pana cand cand tableta este absorbita.

036
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
60 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)