• Nou
Forever Bee Pollen
  • Forever Bee Pollen
  • Forever Bee Pollen
  • Forever Bee Pollen
  • Forever Bee Pollen
  • Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

15,55 €

Forever Bee Pollen

* Forever Bee Pollen contine toti aminoacizii esentiali
* Benefic pentru piele
* Supliment alimentar esential
* Forever Bee Pollen - produs de calitate superioara, obtinut prin liofilizare
* Forever Bee Pollen este bogat in vitamine si minerale
* Produs obtinut din materie prima nepoluata

Polenul de albine este considerat unul dintre alimentele cele mai complete pe care natura ni le ofera. In plus, aceasta pulbere aurie contine bioflavonoide si alti antioxidanti puternici. Fara conservanti sau arome artificiale, Forever Bee Pollen se apropie cel mai mult de ceea ce gasesti direct în stup.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Polenul este supranumit si “pulberea fertila” a florilor, polen pe care albinele il aduna pentru a se hrani. Daca nu ar ecista polen, din multe puncte de vedere viata nu ar putea exista neputand exista plante, flori, arbori, etc…

Asa cum am precizat anterior, polenul folosit de catre Forever Living Products este recoltat din zone inalte desertice, ferite de poluare si depozitat in niste colectoare speciale confectionate din otel inoxidabil pentru ca acesta sa-si pastreze toate virtutile si prospetimea.

Forever Bee Pollen este un produs 100% natural garantat prin eticheta produsului, fara a avea in continut arome artificiale, coloranti si conservanti.

Polenul de albine poseda un spectru foarte larg de nutrienti cu contributii importante la mentinerea sanatatii cum ar fi vitamine hidrosolubile (vitamina C si complexul de vitamine B), vitamine liposolubile (vitamina K, vitamina E, vitamina D, beta-caroten), diverse minerale, coenzime si enzime, hidrati de carbon, acizi grasi vegetali, cei 22 de aminoacizi (inclusiv cei opt aminoacizi considerati esentiali), proteine.

Forever Bee Pollen – produs obtinut din surse in intregime naturale

Polenul mai contine pe lange cele anumerate in paragraful anterior si lecitina, element care se afla in mod natural in fiecare celula a corpului uman, si care participa la metabolismul lipidelor. Mai mult decat atat, toate substantele nutritive aflate in polen sunt imediat asimilate si absorbite in cadrul organismului.

Mod de utilizare Forever Bee Pollen:

- A se consuma o cantitate mica (1/4 de tableta) pentru a verifica daca apare o reactie alergica, apoi se creste treptat doza zilnica pana la de trei ori pe zi cate o tableta.

026
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
100 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)