Forever Vision
  • Forever Vision
  • Forever Vision

Forever Vision

26,99 €

Forever Vision

* Forever Vision contine extract de afine negre, luteina si zeaxantina 
* Forever Vision prin intermediul componentelor sale contribuie la mentinerea acuitatii vizuale
* Pentru mentinerea vederii, pentru viitorul ochilor tai

Ochii nostri sunt extrem de solicitati zi de zi. Sustine-ti sanatatea vederii cu afine, luteina, zeaxantina, plus super antioxidanti. Luteina contribuie la protejarea retinei, afinele amelioreaza circulatia sangvina la nivelul ochilor, iar zeaxantina sustine sanatatea maculei. Atat de multe beneficii intr-un supliment uimitor!

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Luteina este ingredientul in jurul caruia formula suplimentului nutritiv Forever Vision se concentreaza, aceasta fiind completata de extract natural de afine, zeaxantina, carotenoizi, antioxidanti, resveratrol, iar lista cu nutrienti nu se opreste aici. Se stie cu mare precizie ca fructele de afine contin  nutrienti importanti pentru a mentine sanatatea vederii, prin imbunatatirea circulatiei la nivelul ochilor. Pentru protejarea retinei, luteina joaca un rol deosebit de important. Aceasta este un carotenoid foarte des intalnit in fructe si legume. Alti doi carotenoizi regasiti in suplimentul nutritiv Forever Vision sunt astaxantina si zeaxantina, recunoscuti si apreciati extrem de mult pentru importanta si rolul indeplinit in pastrarea sanatatii maculei retiniene.

Forever Vision - suplimentul ideal pentru protejarea sanatatii ochilor

Asadar, formula de ultima generatie a suplimentului nutritiv Forever Vision este capabila sa ofere nutrientii responsabili pentru pastrarea pe termen lung sa sanatatii ochilor, mai ales in ceea ce priveste:

+ Luteina, continuta de catre Forever Vision, contribuie la protejarea retinei;

+ Vitamina A indeplineste un rol important in incetinirea procesului de degenerare a corneei, contribuind in acest fel la functionarea normala a retinei;

+ Vitamina C este vitala pentru cristalin, deoarece aceasta mentine integritatea capilarelor sangvine;

+ Vitamina E indeplineste rolul de prevenire a formarii cataratei si instaarii degenerescentei maculare;

+ Zincul indeplineste un rol important in incetinirea procesului de pierdere a vederii, dar simultan imbunatateste si absorbtia de vitamina A

Cu doar doua tablete pe zi Forever Vision va aduce efectele pe care le doriti. Forever Vision isi va aduce contributia la pastrarea unei acuitati vizuale deosebite pe termen foarte lung. Simultan, Forever Vision este o metoda simpla si la indemana oricaruia dintre dumneavoastra pentru a vedea clar si limpede in viitor, totul pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

Mod de utilizare Forever Vision:

- Se recomanda a se consuma maxim doua tablete de Forever Vision in fiecare zi, ca supliment nutritiv.

235
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
60 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)