• Forever Garlic-Thyme
  • Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme

18,53 €

Forever Garlic-Thyme

* Forever Garlic-Thyme contine antioxindati puternici
* Forever Garlic-Thyme se prezinta sub forma unor capsule gelatinoase inodore
* Ingredientele regasite in Forever Garlic-Thyme apara organismul impotriva radicalilor liberi
* Favorizeaza transformarea lipidelor in energie

Lupta impotriva stresului oxidativ cu aceasta capsula gelatinoasa inodora, usor de administrat, pe baza de usturoi si cimbru. Usturoiul este benefic pentru sistemul cardiovascular si, atunci când este zdrobit sau taiat, rezulta enzime care interacţioneaza si favorizeaza dezvoltarea unui agent antioxidant puternic pentru sprijinirea sistemului imunitar. Cimbrul, originar din regiunea mediteraneeana, este apreciat de secole pentru proprietaţile sale de stimulare a imunitaţii.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Calitatile antioxidante pe care le poseda cimbrul si usturoiul au facut ca acestea sa fie combinate in cadrul produsului Forever Garlic-Thyme, obtinandu-se astfel un produs perfect capabil sa contribuie din plin la mentinerea sanatatii. In momentul in care usturoiul este zdrobit sau taiat, intra in actiune enzimele continute de catre acesta, in acest fel rezultand un extrem de puternic agent cu calitati antioxidante. Mai multe studii au aratat ca numerosi compusi ai usturoiului pot sa sprijine mai multe procese metabolice in urma carora lipidele sunt transformate in energie, simultan cu capacitatea acestora de a apara organismul in fata actiunii nefaste exercitate de catre radicalii liberi.

Forever Garlic-Thyme - sustine sistemul imunitar

Forma sub care se prezinta in fata dumneavoastra Forever Garlic-Thyme este cea a unor capsule moi, gelatinoase si inodore, care mai contin in plus si lecitina. Rolul lecitinei este acela de emulsionare a lipidelor. Compusii cu sulf poseda si ei la randul lor mai multe calitati benefice pentru organism, lucru reliefat de mai multe studii.

Alt ingredient pe care Forever Garlic-Thyme il contine este germaniul, apreciat si recunoscut pentru capacitatea acestuia de a stimula functia imunitara. Lista de ingrediente cu calitati antioxidante este continuata de catre seleniu, facand astfel din Forever Garlic-Thyme un produs cu totul si cu totul exceptional.

Cimbrul, celalalt ingredient important din Forever Garlic-Thyme, contine si el o serie importanta de antioxidanti, cei mai importanti fiind fenolul, taninul si timolul.

Lista de ingrediente cu certe calitati in protejarea sanatatii pe care Forever Garlic-Thyme le contine continua cu vitaminele C si B, potasiul, calciul si magneziul.

Mod de utilizare Forever Garlic-Thyme:

- Se recomanda consumui unei singure capsule de Forever Garlic-Thyme la fiecare masa;
- Se vor urma cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

065
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
100 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)