Forever Calcium
  • Forever Calcium

Forever Calcium

24,64 €

Forever Calcium

* Formula regasita in Forever Calcium cu citrat de calciu combinat cu vitamina D si magneziu
* Usor de digerat si absorbit eficient
* Doza zilnica asigura organismului cantitatea de calciu  recomandata in proportie de 100%

Forever Calcium furnizeaza calciu si vitamina D in cantitati despre care studiile de specialitate au dovedit ca mentin structura si buna functionare a sistemului osos. Cu un aport de minerale usor de absorbit de catre organism, oasele tale vor simti diferenta.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Calciul este mineralul cel mai important pentru intarirea oaselor. In mod special copiii si adolescentii au nevoie de calciu corespunzator în hrana lor, pentru ca în aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu în oase. Astfel se contribuie la prevenirea problemelor de mai tarziu din viata, cand se pierde masa osoasa. Aceasta corespunde realitatii, caci varful de masa osoasa si continut de calciu al scheletului se atinge în timpul adolescentei. Adolescentii, în special fetele, sunt supuse unui risc mai mare de slabire a oaselor sa sa prezinte mai târziu tulburari cu invaliditate. Calciul din oase incepe sa scada la adultii tineri, si progreseaza o data cu înaintarea în vârsta, mai ales la femei. Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceasta pierdere. O dieta bogata în calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca cantitatea de lipide depuse de organism.

Estimarile arata ca 30-50 milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza. Acestia nu pot digera lactoza, o glucida naturala gasita în lapte si produse lactate, si de aceea nu consuma suficiente produse lactate pentru a-s acoperi necesarul de calciu. Pentru indivizii care fie nu tolereaza lactoza, fie nu le plac lactatele, suplimentele de calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor în stomac si este absorbit eficient.

Forever Calcium – este absorbit intr-un mod eficient

Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic de calciu recomandat, în proportie de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium contine 1000 mg calciu în asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximaliza absorbtia , si aroma de vanilie. Doua tablete luate la micul dejun s doua la prânz constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Mod de utilizare Forever Calcium:

- A se consuma pana la 4 tablete pe zi.

206
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
90 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)