Forever Active HA
  • Forever Active HA
  • Forever Active HA
  • Forever Active HA
  • Forever Active HA
  • Forever Active HA

Forever Active HA

34,74 €

Forever Active HA

* Forever Active HA lubrifiaza articulatiile si hidrateaza pielea
* Formula unica de acid hialuronic cu masa moleculara mica
* Forever Active HA contine ghimbir si sofran, benefice pentru functionarea normala a articulatiilor

Acidul hialuronic (HA) este o substanta care se regaseste in mod natural in tesuturile conjunctive, actioneaza ca un amortizor contra socurilor si umple spatiile dintre celule. Ca multe alte substante din corpul nostru, si acidul hialuronic se reduce cantitativ odata cu vârsta. Imbogatit cu ulei de ghimbir si sofran, ambele utilizate in China pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, Forever Active HA este unul dintre cele mai puternice suplimente alimentare de pe piata pentru hidratarea pielii si lubrifierea articulatiilor.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Forever Active HA isi va aduce o contributie importanta in pastrarea mobilitatii, datorita faptului ca formula sa se bazeaza in cea mai mare parte pe acidul hialuronic si va incetini procesele degenerative ce incep sa apara inevitabil odata cu inaintarea in varsta. Odata cu avansarea in varsta, in mod invariabil muschii incep sa oboseasca mai rapid si corpul incepe sa piarda din mobilitate. In corpul uman exista nu mai putin de 230 de articulatii care intra in actiune ori de cate ori facem o miscare, iar din acest motiv este nevoie de acid hialuronic pentru pastrarea mobilitatii, mai ales pe masura ce anii trec.

Forever Active HA contine acid hialuronic

Asadar, pentru buna functionare a articulatiilor un rol foarte important il are acidul hialuronic. Acesta din urma este o proteina, pentru care organismul poseda capacitatea de a o produce, dar pe masura ce inaintam in varsta nivelul acidului hialuronic incepe sa scada din ce in ce mai dramatic, in vreme ce articulatiile incep sa ramana fara acest „combustibil”.

Totusi, datorita companiei Forever Living Products vestile bune incep sa apara. Forever Living Products va propune un produs de-a dreptul revolutionar, ce combina in formula sa acidul hialuronic, uleiul de ghimbir si pulberea de sofran. Cele trei ingrediente majore enumerate anterior formeaza formula unica a produsului Forever Active HA. Pentru ca formula produsului este una unica, Forever Active HA devine astfel un produs de-a dreptul remarcabil, facandu-l astfel unul dintre cele mai eficiente suplimente nutritive de acest fel de pe piata.

Forever Active HA este capabil sa aduca un nou inteles ideii de longevitate si de sanatate. Forever Active HA contine o formula brevetata de catre Forever Living Products, Injuv, format in cea mai mare parte din acidul hialuronic, pulberea de curcuma (curcuma mai este denumita si sofran de India) si uleiul obtinut din radacina de ghimbir.

Sunt suficiente numai doua capsule de Forever Active HA pentru a ajuta articulatiile sa-si mentina mobilitatea si supletea, dar in acelasi timp nici structura interioara a pielii nu va avea de suferit.

Modul de utilizare Forever Active HA:

- Sunt necesare numai doua capsule pe zi din Forever Active HA pentru a ajuta pe deplin articulatiile.

264
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
60 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)