Forever CardioHealth
  • Forever CardioHealth
  • Forever CardioHealth
  • Forever CardioHealth
  • Forever CardioHealth
  • Forever CardioHealth

Forever CardioHealth

27,72 €

Forever CardioHealth

* Forever CardioHealth a fost special conceput pentru a se dizolva usor in Forever Aloe Vera Gel
* Forever CardioHealth furnizeaza coenzima Q10, necesara desfasurarii functiilor de baza la nivel celular
* Forever CardioHealth contine extracte botanice, minerale,lecitina si vitamine antioxidante

Acest supliment cu maximum de beneficii contine o serie de ingrediente benefice pentru sanatatea inimii. Pe langa coenzima Q10, recunoscuta pentru rolul sau in functionarea de baza a celulelor, Forever CardioHealth furnizeaza si vitamine din complexul B, acid folic si extracte vegetale ce sustin sistemul cardiovascular. Lecitina din soia ajuta la lubrifierea vaselor de sange. Mixati cu bautura Forever preferata.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 15% REDUCERE

Forever Cardio Health contine o formula revolutionara, de ultima ora care, datorita continutului sau bogat in coenzima Q10 va sprijini sanatatea inimii si a intregului aparat cardio-vascular. In prezent, la nivel mondial afectiunile cardio-vasculare reprezinta principala cauza de mortalitate, cel putin sapte milioane de oameni fiind atinsi de aceste afectiuni in fiecare an. Forever Living Products vine insa cu o solutie: un produs revolutionar, conceput special a fi folosit impreuna cu Forever Aloe Vera Gel, capabil sa contribuie din plin la sanatatea aparatului cardio-vascular.

Forever Cardio Health – protejeaza inima

Forever Cardio Health va furniza organismului intreaga cantitate de coenzima Q10 de care are nevoie, fiind un supliment nutritiv conceput pentru a se folosi alaturi de alt produs reprezentativ pentru Forever Living Products, anume Forever Aloe Vera Gel, asigurand in acest fel trei substante nutritive vitale pentru organismul uman. Forever Cardio Health, prin formula sa revolutionara, sprijina pastrarea unui nivel normal al homocisteinei, aduce un aport consistent de antioxidanti necesari functionarii inimii si un aport de coenzima Q10 vitala pentru functionarea celulara eficienta. Toate aceste lucruri contribuie in mod nemijlocit la pastrarea sanatatii si protejarea aparatului cardio-vascular.

O alta cale prin intermediul careia Forever Cardio Health este capabil sa sprijine buna functionare a aparatului cardio-vascular se refera la pastrarea unui nivel normal al homocisteinei. Rolul benefic al vitaminelor B6 si B12 a fost deja dovedit in mentinerea unui nivel normal al homocisteinei, prezenta vitaminelor mentionate anterior fiind completata si de prezenta acidului folic. Al treilea element important regasit in Forever Cardio Health este paleta larga de antioxidanti, datorata ingredientelor bogate in antioxidanti, precum semintele de struguri, frunzele de maslin si turmenic.

Lista de ingrediente descrisa anterior este completata de minerale, precum magneziul si cromul, dar si lecitina, vitaminele C si E.

Toata bogatia de elemente nutritive pe care Forever Cardio Health le contine se poate combina cu o alta sursa la fel de valoroasa de elemente nutritive, asa cum o reprezinta produsul Forever Aloe Vera Gel, beneficiind astfel de proprietatile miraculoase pe care le ofera gelul de aloe vera. Inima va va multumi de fiecare data cand veti consuma acest produs.

Modul de utilizare Forever Cardio Health:

- Se va consuma cate un singur plic in fiecare zi. Se vor urmari cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

312
2019-10-01

Mod de prezentare

Cutie
30 plicuri
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)