Forever Ginkgo Plus
  • Forever Ginkgo Plus
  • Forever Ginkgo Plus
  • Forever Ginkgo Plus
  • Forever Ginkgo Plus
  • Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

32,00 €

Forever Ginkgo Plus

* Ginkgo biloba reste afluxul de sange catre creier
* Ginkgo biloba favorizeaza circulatia sangelui
* Creste energia organismului
* Forever Ginkgo Plus contine ingrediente vegetale cu efect tonic care actioneaza in sinergie cu binefacerile oferite de ginkgo
* Raportul frunze/extract din Forever Ginkgo Plus este de 50:1

Avem cu totii momente in care nu reusim sa ne concentram, ne simtim obositi, iar performantele fizice sunt scazute. Toate acestea pot fi semnele unei circulatii sangvine defectuoase. Studiile au aratat ca ginkgo sustine sistemele circulator si nervos, precum si creierul si contribuie la cresterea capacitații de concentrare si a vigilentei. Imbogatit cu ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si remediul Fo-ti, Forever Ginkgo Plus iti hraneste creativitatea si te ajuta sa fii in forma maxima, atat fizic, cat si psihic.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Formula suplimentului nutritiv Forever Ginkgo Plus reprezinta o combinatie unica obtinuta din patru plante chinezesti. Componentului principal, Ginkgo biloba, i s-au adaugat alte ingrediente foarte cunoscute in China precum: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructele de Schisandra si Fo-ti, un produs uscat cu proprietati vindecatoare.

Forever Ginkgo Plus – o sursa importanta de energie

De remarcat despre Ginkgo este si faptul ca acesta este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acest lucru nu este de mirare, deoarece acestia traiesc adesea peste o mie de ani, fiind in acelasi timp si foarte rezistenti fata de insecte sau ciuperci. Astfel, ginkgo biloba a devenit unul dintre cele mai accesibile si cunoscute suplimente nutritive regasite atat in Europa cat si in America de Nord. Extractul obtinut din frunzele de Ginkgo biloba este apreciat pentru continutul sau bogat in flavonoide si terpenoide, capabile sa creasca rezistenta capilarelor. In plus, tot extractul de Ginkgo biloba actioneaza ca un puternic antioxidant, dovedindu-se in acelasi timp ca imbunatateste circulatia cerebrala. Astfel, extractul de Ginkgo biloba si-a castigat renumele de „tonic al creierului”.

In ceea ce priveste efectele benefice aduse de extractul din ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum), acesta a devenit cunoscut in China datorita calitatilor sale de stimulare si de reglare a organismului sau de favorizare a circulatiei sangvine. Mai mult decat atat, acesta este denumit si „elixirul vietii”, lucrul acesta datorandu-se reputatiei pe care o are in tarile asiatice unde este privit ca un produs tonic in vederea prelungirii vietii.

Modul de utilizare Forever Ginkgo Plus:

- Se vor consuma 1-2 tablete in fiecare zi, urmarindu-se in acelasi timp instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

073
2019-10-01

Mod de prezentare

Flacon
60 tablete
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)