Forever Fiber
  • Forever Fiber
  • Forever Fiber
  • Forever Fiber
  • Forever Fiber
  • Forever Fiber

Forever Fiber

22,45 €

Forever Fiber

* Fiecare plic din Forever Fiber contine 5 grame de fibre
* Forever Fiber este conceput pentru a furniza o modalitate la indemana de a-ti asigura un aport optim de fibre
* Produsul nostru se dizolva rapid in Forever Aloe Vera Gel sau alta bautura
* Forever Fiber prezinta un gust neutru si nu contine gluten

E usor sa adaugi fibre in dieta ta cu pliculetele noastre mereu la indemana, ce contin un amestec brevetat de patru tipuri de fibre, inclusiv fructo-oligozaharide (FOS) ce au, totodata, si rol prebiotic. Aceasta pulbere cu gust discret, usor de dizolvat, adauga 5 grame de fibre, echivalentul a aproape doua felii de paine integrala, in orice bautura sau fel de mancare. Fibrele sustin functia cardiovasculara, sanatatea sistemului digestiv, controlul greutatii si functia imunitara.

Cumpara direct de pe site-ul foreverliving.ro

Ma intereseaza acest produs (doresc mai multe informatii) - 0733.048.538 / 0765.136.571

Cumpara direct de la Forever Living cu 5% REDUCERE

Varianta ideala pentru a consuma Forever Fiber este impreuna cu Aloe Vera Gel sau cu orice alta bautura fara alcool, chiar si cu apa atunci cand nu avem timp pentru prepararea bauturii preferate.

Forever Fiber - sursa de fibre

Atunci cand sunt consumate, fibrele aduc multiple beneficii pentru sanatate, dar cel mai adesea aceste beneficii sunt asociate cu buna functionare a aparatului digestiv. Forever Fiber, consumat intre mese, isi aduce un aport important la mentinerea senzatiei de satietate, la pastrarea nivelului normal al apetitului, la pastrarea nivelului normal al poftei de dulce, dar si la un aport caloric normal.

In acest fel, Forever Fiber devine o modalitate facila aflata la indemana oricui de a furniza organismului cantitatea zilnica necesara de fibre solubile, pastrand astfel sansele ca sanatatea organismului sa se mentina vreme indelungata.

Modul de utilizare Forever Fiber:

- Se va consuma un singur plic de Forever Fiber pe parcursul zilei. Se recomanda a se combina intr-un pahar cu Aloe Vera Gel sau orice alta bautura fara alcool pe care o preferati.

464
2019-10-01

Mod de prezentare

Cutie
30 plicuri
Produs nou

Catalog produse Forever

Lista de preturi

Catalog cu lista de preturi

Catalog produse Forever (11.25M)
chat Comentarii (0)